×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas tar semifinalplats i Elitserien — besegrar 9INE

1
Love "phzy" Smidebrant visade vägen när Young Ninjas krigade sig till semifinal.
I veckan spelas kvartsfinalerna av Elitserien. I den första kvartsfinalen, som spelades igår kväll, lyckades de stora förhandsfavoriterna Young Ninjas ta hem segern mot 9INE med 2-1 i kartor.


Matchen var en jämn affär där Ninjas in Pyjamas akademilag inledde piggast på lagets kartval Overpass. En stark T-sida från ninjorna gjorde att laget kunde ta hem kartvinsten med 16-13.

På Mirage var det återigen Young Ninjas som inledde starkast, men 9INE kunde, mycket tack vare storspel från Aleksandar "jayzaR" Zarkovic, tvinga fram en övertid som laget sedan vann.

Young Ninjas var sedan snäppet vassare än 9INE på Inferno. Anton "Sapec" Palmgren och Love "phzy" Smidebrant var dödligast på servern när YN stängde kartan med 16-10.

Ikväll klockan 19:00 spelas den andra kvartsfinalen i Elitserien mellan Kappa Bar och Lilmix. Semifinalerna och finalen av Elitserien spelas under helgen.

Hela slutspelet sänds på Elitseriens Twitch-kanal.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..