×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SHiNE efter AURA:s kvalbragd: "Det största vi någonsin åstadkommit"

1
AURA-spelaren Casper "SHiNE" Wennerberg berättar om känslorna efter lagets fantastiska kvalbragd.
Det svenska doldislaget AURA:s fantastiska insats i kvalet till IEM Fall har vid det här laget gått få förbi. Under gårdagen fullbordade laget sin kvalbragd och lyckades knipa en av platserna i IEM Fall, en av höstens absolut viktigaste turneringar.

AURA-spelaren Casper "SHiNE" Wennerberg var överlycklig efter gårdagens vinst.

– Känslorna efter gårdagens vinst går inte riktigt att beskriva. Det var liksom allt på samma gång. Glädje, lycka, lättnad, och så vidare. Man har inte riktigt känt den känslan förr eftersom detta är det största vi någonsin åstadkommit. Helt magiskt! säger han dagen efter matchen.

AURA:s prestation är något som i princip alla unga och oprövade CS:GO-talanger drömmer om. På förhand hade inte SHiNE kunnat räkna med den succé som sedan blev.

— Vi vet ju sedan tidigare att vi kan spela på en hög nivå, men samtidigt trodde vi väl inte att vi skulle nå hela vägen till IEM Fall när vi anmälde oss till det öppna kvalet, säger han.

— Efter LDLC-matchen tänkte vi att allt som händer nu bara är en bonus, men nu är istället allt som händer i IEM Fall en bonus. Men med tanke på den tid vi lägger ner så är ingenting omöjligt.

Den svenska femman, som består av flera medlemmar som under våren spelade för Granit, har för tillfället inte någon organisation som backar dem. SHiNE avslöjar att laget inte riktigt varit nära att skriva på för något lag heller, men hoppas att kvalframgångarna kan leda till konkreta erbjudanden.

— Vi har faktiskt inte varit speciellt nära att signa med någon orga. Vi har haft ett par stycken som vi pratat med, men inte mer än så. Men det är klart intresset ökar nu när man lyckades kvala, säger han.

— Det vi letar efter i en organisation är främst stabilitet, att dom faktiskt kan betala ut en lön, kunna hålla saker dom säger och ha en bra kommunikation mellan spelarna och organ.

Om mindre än två veckor kickar IEM Fall igång. Fram till dess kommer AURA att spela matcher i Elitserien och förbereda sig inför lagets största utmaning hittills.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..