×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BRAGDEN: Svenska doldisarna klara för IEM Fall – skrällde sig igenom kvalen

2
De svenska hjältarna i AURA stod för säsongens hittills största skräll när man igår kvalade till IEM Fall.
Efter en otrolig resa genom både de öppna och stängda kvalen är det svenska skrällaget AURA klara för IEM Fall, en av höstens största och viktigaste europeiska turneringar. Det står klart efter att svenskarna i går kväll besegrade portugisiska Saw med 2-1 i kartor i den avgörande kvalmatchen.

AURA:s resa genom kvalen har gått via vinster mot betydligt mer namnkunnigt motstånd. Bland annat besegrade svenskarna HAVU Gaming, Team Finest, Izako Boars och LDLC i det öppna kvalet utan att förlora en enda karta.

I det stängda kvalet stötte laget först på patrull mot topp 20-rankade ENCE Esports. Svenskarna bjöd upp till match men förlorade till slut med 1-2 i kartor.

I gårdagens avgörande match mot Saw, som gjort samma fantastiska resa som AURA, var svenskarna till slut numret större. Efter att ha förlorat Ancient med 12-16 körde svenskarna över Saw totalt på Overpass och vann med 16-2.

Avgörandet på Inferno blev sedan en riktig nagelbitare. Vid ställningen 9-13 såg AURA ut att vara illa ute, men en urstark avslutning på kartan gjorde att svenskarna mirakulöst kunde vända matchen och till slut vinna med 16-14.

AURA gör nu sällskap med storlag som Ninjas in Pyjamas, Fnatic och Dignitas i IEM Fall. Huvudturneringen är tänkt att starta om bara ett par veckor, den 29:e september, och avgör vilka lag som får en plats i årets största turnering – CS:GO-majorn.

AURA
Casper "SHiNE" Wennerberg
Hugo "zen" Lindhqvist
Gustav "FRANSSON" Fransson
Johan "Hype" Engblom
Jonatan "bobeksde" Persson

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..