×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter kvalbragden – så hyllar svenska stjärnorna AURA: "Bra för svensk CS"

1
Flera legendariska namn sluter upp i hyllningskören och uppmärksammar AURA efter lagets makalösa insats i IEM Fall-kvalen.
AURA:s insats i kvalet till IEM Fall var något utöver det vanliga. Laget knep en plats i huvudturneringen efter att först ha tagit sig obesegrade genom de öppna kvalen och därefter också vunnit sin utslagsmatch i de stängda kvalen. Den oprövade och organisationslösa femman kommer nu att göra upp med världens bästa lag i IEM Fall.

Bragden gick förstås inte obemärkt förbi och flera legendariska svenska CS:GO-profiler valde att hylla AURA:s bedrift på Twitter.

En av Fnatics storstjärnor, Ludvig "Brollan" Brolin, gratulerade AURA för insatsen och påtalade att det är ett stort steg för svensk CS:GO att ha ännu ett svenskt lag i turneringen.


Även Brollans lagkamrat Jesper "JW" Wecksell hyllade spelarna för deras insats.


Olof "olofmeister" Kajbjer var i sin gratulation också inne på betydelse av lagets prestation för den svenska CS:GO-scenen.


Major-vinnaren, och numera FunPlus Phoenix-coachen, Jonatan "Devilwalk" Lundberg, vaknade upp till de goda nyheterna och passade på att gratulera löftena.


Fnatic-coachen Andreas "Samuelsson" Samuelsson stämde in i NIP-profilen Fredrik "JAEGARN" Anderssons hyllning till AURA.


Och Ninjas in Pyjamas-spelaren Linus "LNZ" Holtäng skickade ett personligt grattis till AURA-spelaren Casper "SHiNE" Wennerberg.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..