×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SHiNE inför karriärens största turnering: "Detta vi har strävat efter"

1
Sensationslaget AURA står inför karriärens största utmaning när laget ikväll möter G2 Esports i IEM Fall.
Sensationslaget AURA är första svenska lag att kliva in i veckans stora turnering. Efter en supersuccé i både det öppna och stängda kvalet lyckades svenskarna mot alla förväntningar ta sig hela vägen till IEM Fall.

Om man frågar lagets 18-årige spelare Casper "SHiNE" Wennerberg finns det dock mer att hämta för laget.

— Vi är riktigt hungriga och taggade på att visa alla vad vi går för. Det är detta vi har strävat efter, att få spela mot de stora lagen på stora turneringar, säger han till Fragbite inför turneringen.

Laget har lottats i en riktigt tuff grupp med stjärnlag som BIG, G2 Esports och Mousesports. SHiNE räknar inte med att laget ska ta sig vidare från gruppen, men hoppas kunna bjuda på bra motstånd mot topplagen.

— Vi hade haft en tuff grupp oavsett eftersom vi är lägst rankade på hela eventet och alla lagen är duktiga. Men vi tror att vi har vad som krävs för att iallafall vinna en match i gruppen, säger han.

AURA:s första motståndare är G2 Esports. En svårare öppningsmatch får man leta efter då laget just nu är rankat fyra på HLTV:s världsranking.

Kvällens match börjar klockan 19:00 och sänds på ESL:s C-stream.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..