×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Tung förlust för Young Ninjas — slutar trea i akademiligan

1
De svenska talangerna fick inte stopp på Ilya "m0NESY" Osipov.
Det blev inte någon ny final i Weplay Academy League för de svenska talangerna i Young Ninjas. Laget räckte inte till i lower bracket-finalen och förlorade med 1-2 i kartor mot Natus Vincere Junior.


Svenskarna öppnade matchen piggt och vann Overpass med 16-10 efter en stark insats från Anton "Sapec" Palmgren. Därefter var svenskarna dock chanslösa.

På Mirage dominerade det ryska storlöftet Ilya "m0NESY-" Osipov totalt. Kartan slutade med förnedrande 16-3 och m0NESY stod för hela 32(!) kills på de 19 rundorna.

Avgörandet på Inferno blev också en ensidig historia. Navi Junior tog en 11-4-ledning efter en stark första T-halva och kunde sedan stänga matchen i den andra halvleken.

Finalen i akademiligan vanns till slut av storfavoriterna och regerande mästarna mouz NXT.

För svenskarna väntar nu regionala online-kval till Elisa Invitational Winter. Young Ninjas spelar sin första match i kvalen på torsdag då laget möter finska Hreds.

Artikelbild: Pressbild/Weplay
Videokälla: Weplay/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..