×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas kör över BIG Academy i akademiligan

1
Love "phzy" Smidebrant och Anton "Sapec" Palmgren fortsätter dominera.
Young Ninjas tog igår en säker vinst mot BIG Academy då lagen möttes i upper bracket-semifinalen i Weplay Academy League.

Svenskarna var favorittippade och lyckades leva upp till förväntningarna. Love "phzy" Smidebrant och Anton "Sapec" Palmgren fortsatte sin briljans från gruppspelet, och båda fick ihop 45 kills var under matchen.


På första kartan satte David "prosus" Hesse upp ett starkt motstånd, men det räckte inte långt mot svenskarna. Kartan slutade 16-8 med vinst för Young Ninjas.

Andra kartan var Young Ninjas ännu mer imponerande, och körde över tyskarna med en 16-3 vinst. Phzy och Sapec var återigen på topp med 24 respektive 25 kills.

Prosus hade högst HLTV performance rating 2.0 av tyskarna med låga 0.84 på andra kartan. Resterande lagkamrater låg under 0.57.


Young Ninjas är nu vidare till upper bracket-final, och möter ikväll förra ligans vinnare mouz NXT. Matchen är schemalagd att starta klockan 18:30 på Weplays Twitch-kanal.

Artikelbild: Kim "Bruiser" Andersson/Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..