×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BOMBEN: JAEGARN kommer spela VM — tvingas ersätta SHiNE

2
Efter ett positivt covidfall i landslagstruppen kliver förbundskapten Fredrik "JAEGARN" Kempf in som spelande coach under VM.
Det svenska landslaget har drabbats av ett ordentligt bakslag. När laget skulle resa till Israel för världsmästerskapen testade landslagsspelaren Casper "SHiNE" Wennerberg positivt för corona. Det positiva testet innebär att 18-åringen inte kan resa med laget till VM-slutspelet.

Istället blir det förbundskaptenen Fredrik "JAEGARN" Kempf som får kliva in i som spelande coach i VM-slutspelet.

— Jag har pratat med Casper som under omständigheterna mår bra. Det känns såklart jättetråkigt att vi inte får med oss honom, Casper är en viktig del av laget, både på och utanför spelplanen, säger JAEGARN i ett uttalande.

JAEGARN är en välkänd profil inom den svenska CS-scenen, men har under de senaste åren främst agerat i andra roller än spelare. Senast JAEGARN gjorde en tävlingsmatch var i somras då han hoppade in i Young Ninjas.

— Jag ser fram emot att damma av musmattan och göra min första officiella turnering som spelare på elva år, säger han.

Sveriges landslag
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm
Adam "bq" Bergqvist
Hannes "hns" Johansson
Gustav "FRANSSON" Fransson
Sverige Fredrik "JAEGARN" Kempf

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..