×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: Här är Sveriges landslagstrupp till VM

2
Under helgen presenterade förbundskapten Fredrik "JAEGARN" Kempf vilka spelare som tagits ut till den svenska VM-truppen.
På söndag är det dags för världsmästerskapen i Counter-Strike. Landslagsturneringen, som spelas i Eilat i Israel, arrangeras av IESF och pågår i en veckas tid.

Det svenska landslaget är klara för turneringen efter att ha krossat allt motstånd i de västeuropeiska VM-kvalen som hölls i september. Det blir dock inte samma spelare som spelade VM-kvalet som kommer att representera Sverige på plats i Israel.

Eftersom Young Ninjas i veckan åker till Kiev för att spela Weplay Academy-finaler är Love "phzy" Smidebrant, Anton "Sapec" Palmgren och Erik "ztr" Gustafsson otillgängliga i turneringen. Inte heller Hugo "chawzyyy" Gunther, som spelade i kvalet, kommer att vara med i Israel.

Kvar från kvaltruppen är Lilmix-spelaren Hannes "hns" Johansson samt AURA-duon Casper "SHiNE" Wennerberg och Gustav "FRANSSON" Fransson. Trion får sällskap av Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm och Adam "bq" Bergqvist från Lilmix.

Sveriges landslag
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm
Adam "bq" Bergqvist
Hannes "hns" Johansson
Casper "SHiNE" Wennerberg
Gustav "FRANSSON" Fransson
Sverige Fredrik "JAEGARN" Kempf (förbundskapten)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..