×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Majorguiden: Här är alla dagens matcher i Challengers Stage

2
I den tredje omgången av Challengers Stage kommer vi att få se två lag säkra platser i nästa fas och två lag skickas ut ur turneringen. Läs mer om alla dagens matcher här.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Dag två av Majorn innehåller inte lika många matcher som inledningsdagen, men då hälften av matcherna spelas i bo3 kan det potentiellt bli lika mycket CS-action som under gårdagen.

Här är alla dagens matcher.

Mittenmatcher

Dagen börjar med fyra bo1-matcher där de åtta lag som vunnit en match och förlorat en match möter varandra.

I dagens första match är Team Spirit stora favoriter. Laget har en hög högstanivå men har problem med jämnheten.

Tyloo visade å andra sidan igår upp en stark sida när laget pressade Heroic i gårdagens första match. En spelare att hålla ett extra öga på är Nikolay "Mir" Bityukov som var en av de bättre spelarna under gårdagen.

BIG ställdes mot två riktigt tuffa motståndare i gårdagens matcher och gjorde inte bort sig. Laget vann mot Entropiq men fick se sig besegrade av ett Copenhagen Flames i toppform.

I dagens match mot Renegades är den Berlin-baserade organisationen stora favoriter. För Renegades, som spelade två jämna matcher mot Movistar Riders och Pain Gaming under gårdagen, är BIG lagets hittills på pappret tuffaste motstånd.

Av mittenmatcherna är matchen mellan ENCE och MOUZ (före detta Mousesports) den av högst kaliber. Bägge lagen vann sin inledande match men förlorade sedan de tuffare matcherna i den andra omgången.

Lagen har bara mött varandra en enda gång i tävlingssammanhang tidigare i år. I den matchen, som spelades i mars, var ENCE det vassare laget.

Både Movistar Riders och Entropiq är lag som mycket väl kan ta sig vidare till nästa fas. Movistar Riders sticker ut genom att laget så sent som i augusti tog in tre av spelarna i sin femma.

Håll koll på Entropiq-spelaren Aleksey "El1an" Gusev som under gårdagen briljerade i matchen mot regerande mästarna Astralis och var bäst på servern när Entropiq förlorade knappt mot BIG.

Toppmatcher

När mittenmatcherna spelas är det dags för de fyra hittills obesegrade lagen att möta varandra i bo3-matcher. Det lag som vinner i de här matcherna säkrar en plats i Majorns nästa fas — Legends Stage.

Att Virtus Pro och Faze Clan gick obesegrade genom de första två omgångarna var inte helt otippat. De två lagen är favoriter att ta sig vidare till Legends Stage och levererade fina resultat under gårdagen.

Under höstsäsongen möttes lagen i semifinalen av Pinnacle Falls. Då var VP det starkare laget och vann med 2-1 i kartor.

Vi bjuds på ytterligare ett danskt derby idag. En av gårdagens större skrällar var när Copenhagen Flames på ett så övertygande sätt besegrade Astralis i Majorns första heldanska batalj.

I dagens derby är Heroic det lag som på pappret ska vara starkast. Samtidigt imponerade Copenhagen Flames ordentligt igår och med Fredrik "roeJ" Jørgensen i högform är allting möjligt.

Bottenmatcher

I bottenmatcherna möts de lag som förlorade bägge sina matcher under gårdagen. Det lag som förlorar en bottenmatch åker ut turneringen.

Det var nog ingen som räknat med att de trefaldigt regerande mästarna Astralis skulle finna sig i en bottenmatch redan i den tredje omgången. Efter två mardrömslika insatser igår där laget blev totalt överkörda av Copenhagen Flames och Entropiq är det dock ett faktum.

Kan Astralis få ordning på sitt spel idag är de givna favoriter mot Godsent. Nu gäller det för danskarna att vara bäst när det gäller som mest.

Dagen avslutas med ett brasilianskt ångestderby. Både Pain Gaming och Sharks Esports var nederlagstippade från början och det är därför inte helt oväntat att de återfinns i botten idag.

På förhand känns matchen helt omöjlig att tippa och troligtvis kommer det att handla om vilket lag som har bäst form för dagen.

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..