×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alla matcher i den första rundan av Challengers Stage färdigspelade — här är resultaten

2
Så slutade alla matcher i den första omgången av Challengers Stage.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Den första omgången av Challengers Stage är avklarad. Den största smällen kom redan i den första matchen då Copenhagen Flames körde över de regerande mästarna Astralis med hela 16-6 på Overpass.


För Sveriges enda spelare i Challengers Stage, Olof "olofmeister" Kajbjer, började Majorn på bästa möjliga sätt. Den svenska veteranen var första spelare att genomföra ett ace i Majorn och hans lag Faze Clan vann dessutom sin match mot Team Spirit.


Övriga matcher bjöd inte på några större skrällar. Mest intressant var att de två nederlagstippade lagen Tyloo och Pain Gaming bjöd på rejält motstånd i sina matcher mot Heroic respektive Virtus.pro.



Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..