×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

f0rests kärleksförklaring till Counter-Strike: “Vid det här laget är det ren passion”

1
Legendaren Patrik "f0rest" Lindberg berättade om sin passion för spelet efter Dignitas sjuka comeback mot Fiend.
Efter Dignitas makalösa Nuke-comeback mot Fiend fick lagets stora stjärna Patrik "f0rest" Lindberg frågan hur han lyckas hålla en så hög individuell nivå under alla år. 33-åringens svar kretsade kring hans stora passion för spelet.

— Vid det här laget är det ren passion som är skillnaden för mig. Jag älskar verkligen Counter-Strike och de situationer som kan uppstå i spelet. Dagens match är ett bra exempel på det.

— Det är sådana här matcher som gör CS så roligt. De galna comebacksen, de sjuka rundorna, de intensiva clutcherna och sjuka one-tapsen. Allt med spelet är fantastiskt och jag njuter av varje sekund jag spelar.

I intervjun berättar också f0rest att han vill fortsätta tävla på högsta nivå så länge han bara kan.

— Jag kan inte få nog av CS och jag vill fortsätta tävla så länge som jag känner att min individuella nivå håller. I den form jag är i just nu tänker jag att jag kan tävla en bra stund till, säger han.

— Jag går alltid in i varje match och tänker att jag är den bästa spelaren på servern. Det spelar ingen roll om jag möter Oleksandr "s1mple" Kostyliev eller Mathieu "ZywOo" Herbaut eller vem som helst. Jag måste gå in i matchen och tro på mig själv och vad jag kan göra.

Dignitas spelar kvartsfinal i Blast Premier Showdown på fredag. Matchen är schemalagd klockan 15:30 och sänds på Blast Premiers Twitch-kanal.


Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..