×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Dags för Dignitas i Blast Premier Showdown — på jakt efter plats höstens stora finaler

1
Kan Patrik "f0rest" Lindberg och hans mannar säkra en plats i Blast Premiers stora höstfinaler?
Dignitas lyckades inte kvala till CS:GO-majorn i Stockholm. Idag börjar istället jakten på en plats i Blast Premiers stora höstfinaler.

Blast Premier Showdown inleds idag och upplägget är busenkelt. Turneringens 16 lag har delats in i ett slutspelsträd som inleds med åttondelsfinaler. De två lag som vinner turneringens semifinaler får 30 000 dollar var och är klara för Blast-tourens höstfinaler.

För svenskarna i Dignitas väntar ett tufft möte i turneringens inledande åttondelsfinal. Laget ställs mot bulgariska Fiend, ett lag som kommer från en fin insats i IEM Fall där bulgarerna slutade åtta och precis missade en plats i Majorn.

Senast lagen möttes var tidigare i höst i gruppspelet av Republeague. Då vann Fiend två raka kartor med siffrorna 16-13.

Under IEM Fall var lagets AWP-spelare Deyvid "h4rn" Benchev Fiends bästa spelare. 21-åringen visade upp fina insatser i lagets matcher mot Fnatic och DBL PONEY.

För Dignitas del var det framförallt Jonas "Lekr0" Olofsson och Håkon "Hallzerk" Fjærli som stack ut i IEM Fall-gruppspelet. Vill laget lyckas bättre i Blast Premier Showdown behöver lagets veteraner Patrik "f0rest" Lindberg och Adam "friberg" Friberg växla upp ett steg.

Dagens match är schemalagd att starta klockan 15:30 och sänds på Blast Premiers Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..