×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dags för Dignitas i Blast Premier Showdown — på jakt efter plats höstens stora finaler

1
Kan Patrik "f0rest" Lindberg och hans mannar säkra en plats i Blast Premiers stora höstfinaler?
Dignitas lyckades inte kvala till CS:GO-majorn i Stockholm. Idag börjar istället jakten på en plats i Blast Premiers stora höstfinaler.

Blast Premier Showdown inleds idag och upplägget är busenkelt. Turneringens 16 lag har delats in i ett slutspelsträd som inleds med åttondelsfinaler. De två lag som vinner turneringens semifinaler får 30 000 dollar var och är klara för Blast-tourens höstfinaler.

För svenskarna i Dignitas väntar ett tufft möte i turneringens inledande åttondelsfinal. Laget ställs mot bulgariska Fiend, ett lag som kommer från en fin insats i IEM Fall där bulgarerna slutade åtta och precis missade en plats i Majorn.

Senast lagen möttes var tidigare i höst i gruppspelet av Republeague. Då vann Fiend två raka kartor med siffrorna 16-13.

Under IEM Fall var lagets AWP-spelare Deyvid "h4rn" Benchev Fiends bästa spelare. 21-åringen visade upp fina insatser i lagets matcher mot Fnatic och DBL PONEY.

För Dignitas del var det framförallt Jonas "Lekr0" Olofsson och Håkon "Hallzerk" Fjærli som stack ut i IEM Fall-gruppspelet. Vill laget lyckas bättre i Blast Premier Showdown behöver lagets veteraner Patrik "f0rest" Lindberg och Adam "friberg" Friberg växla upp ett steg.

Dagens match är schemalagd att starta klockan 15:30 och sänds på Blast Premiers Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..