×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

MONSTERCOMEBACKEN: Dignitas vände 2-13 till vinst

1
Dignitas vann 14 rundor i rad när laget säkrade sin kvartsfinalsplats i Blast Premier Showdown.
Svenskarna i Dignitas är klara för kvartsfinal i Blast Premier Showdown. Laget besegrade igår det bulgariska laget Fiend med 2-0 i kartor.


Efter att ha vunnit bekvämt på Fiends kartval Mirage med 16-9 hade Dignitas en rejäl svacka i den första halvleken av Nuke. Svenskarna fick inte T-spelet att fungera alls och låg i halvlek under med hela 2-13.

På CT-sidan steppade dock laget upp ordentligt och stod för en makalös comeback. Laget vann pistolrundan och fortsatte därefter att vinna runda efter runda efter runda.

Fiend fick inte en syl i vädret och till slut hade Dignitas tagit 14 rundor i sträck och säkrat kartvinsten med siffrorna 16-13. Trion Håkon "Hallzerk" Fjærli, Ludvig "HEAP" Alonso och Patrik "f0rest" Lindberg var fenomenala på CT-sidan och avslutade kartan med 26, 24 och 27 kills.

Nu väntar kvartsfinal i turneringen för Dignitas. I kvartsfinalen ställs svenskarna mot en av turneringens stora förhandsfavoriter Heroic.

Kvartsfinalen är schemalagd att spelas klockan 15:30 på fredag och sänds på Blast Premiers Twitch-kanal.


Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Blast Premier/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..