×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

MONSTERCOMEBACKEN: Dignitas vände 2-13 till vinst

1
Dignitas vann 14 rundor i rad när laget säkrade sin kvartsfinalsplats i Blast Premier Showdown.
Svenskarna i Dignitas är klara för kvartsfinal i Blast Premier Showdown. Laget besegrade igår det bulgariska laget Fiend med 2-0 i kartor.


Efter att ha vunnit bekvämt på Fiends kartval Mirage med 16-9 hade Dignitas en rejäl svacka i den första halvleken av Nuke. Svenskarna fick inte T-spelet att fungera alls och låg i halvlek under med hela 2-13.

På CT-sidan steppade dock laget upp ordentligt och stod för en makalös comeback. Laget vann pistolrundan och fortsatte därefter att vinna runda efter runda efter runda.

Fiend fick inte en syl i vädret och till slut hade Dignitas tagit 14 rundor i sträck och säkrat kartvinsten med siffrorna 16-13. Trion Håkon "Hallzerk" Fjærli, Ludvig "HEAP" Alonso och Patrik "f0rest" Lindberg var fenomenala på CT-sidan och avslutade kartan med 26, 24 och 27 kills.

Nu väntar kvartsfinal i turneringen för Dignitas. I kvartsfinalen ställs svenskarna mot en av turneringens stora förhandsfavoriter Heroic.

Kvartsfinalen är schemalagd att spelas klockan 15:30 på fredag och sänds på Blast Premiers Twitch-kanal.


Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Blast Premier/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..