×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

SPELARBETYG: Så bra var svenskarna i IEM Fall-gruppspelet

2
Hela 17 svenskar deltog i förra veckans IEM Fall-gruppspel. Här är Fragbites spelarbetyg.

Hampus "hampus" Poser (NIP)
NIP:s IGL fortsätter sin makalösa start på höstsäsongen. Har i gruppspelet varit turneringens bästa IGL och briljerat med sin aggressiva spelstil. Öppnar upp rundorna genom att vinna merparten av sina öppningsdueller.

Nicolai "dev1ce" Reedtz (NIP)
Vår danska superstjärna har verkligen hittat rätt igen. Efter en seg start på höstsäsongen i ESL Pro League är dev1ce tillbaka där han hör hemma — i den absoluts världstoppen. Bara G2 Esports-spelaren Nemanja "huNter" Kovač har högre HLTV-rating än dev1ce efter gruppspelet.


Linus "LNZ" Holtäng (NIP)
Det har varit en fröjd att se LNZ leverera under IEM Fall-gruppspelet. I gruppspelet har 18-åringen stått för sin i särklass bästa insats i NIP:s huvudlag. Det är mäktigt att se unga svenska talanger som LNZ kliva upp och toppa scoreboarden i matcher mot världseliten.

Jonas "Lekr0" Olofsson (Dignitas)
Dignitas senaste nyförvärv var lagets bästa spelare under IEM Fall-gruppspelet. Låg konsekvent i toppen av scoreboarden i alla lagets matcher och kommer att spela en viktig roll i Dignitas resten av säsongen.

Fredrik "REZ" Sterner (NIP)
Med tanke på REZ:s otroliga individuella prestationer är förväntningarna på NIP:s 23-årige superstjärna skyhöga. Och även om REZ inte totalt dominerade någon av matcherna i gruppspelet radade han upp stabila insatser.

Håkon "Hallzerk" Fjærli (Dignitas)
Den yngre av de två norska spelarna i turneringen var stundtals riktigt bra. 21-årige hallzerk lyckades med det mesta i sin LAN-debut för Dignitas och var tillsammans med Lekr0 svensklagets viktigaste spelare.

Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora (NIP)
Inför turneringen pratade Plopski om att han arbetat för att spela mer aggressivt och hitta fler öppningsdueller. Sett till statistiken var 19-åringen ruggigt stark i de öppningsdueller han tog, men var samtidigt den som fick ta minst öppningsdueller av alla turneringens deltagare. Bidrog istället som en av turneringens vassaste supportspelare.Jonatan "bobeksde" Persson (AURA)
En av turneringens yngsta spelare, 17-årige bobeksde, var tillsammans med hype AURA:s dödligaste spelare. Ska bli otroligt spännande att följa framöver.

Ludvig "HEAP" Alonso (Dignitas)
21-årige HEAP imponerade på såväl lagkamraten f0rest som oss i sitt första LAN-framträdande tillsammans med Dignitas. Var bäst på servern i matchen mot MAD Lions men hade det svårare i matcherna mot topplagen Team Vitality och OG.

Johan "Hype" Engblom (AURA)
AURA:s AWP-spelare hype var en av lagets bättre spelare i gruppspelet. Bjöd bland annat på ett ace (visserligen mot pistoler) i matchen mot Copenhagen Flames.


Gustav "FRANSSON" Fransson (AURA)
FRANSSON hade sin bästa match i turneringen mot Copenhagen Flames då han skramlade ihop 23 kills på 30 rundor. Hade det desto svårare mot topplagen G2 Esports och BIG.

Adam "friberg" Friberg (Dignitas)
Dignitas IGL berättade i HLTV Confirmed att han har som ambition att leda laget in i rundorna genom att anta en aggressiv entry fragger-roll. Om Dignitas ska ta sig upp till toppen kommer det dock krävas att friberg vinner en större andel av sina öppningsdueller än han förlorar, något han inte gjorde i det här gruppspelet.

Casper "SHiNE" Wennerberg (AURA)
Det är inte lätt att vara entry-fragger mot lag i absoluta världsklass. Det fick SHiNE känna av i AURA:s fem gruppspelsmatcher och var därför den spelare som belönades med lägst HLTV-rating av AURA-spelarna.

Patrik "f0rest" Lindberg (Dignitas)
Inför IEM Fall visade f0rest upp en riktigt stark form i flera online-turneringar. Lyckades inte få med sig samma flow i förra veckans matcher. Låg i botten av scoreboarden i de ödesdigra förlusterna mot Team Vitality och OG.

Hugo "zen" Lindhqvist (AURA)
20-årige zen visade att han har grym potential i matchen mot Mousesports då han var AURA:s bästa spelare. Hade tyvärr lite sämre dagar mot Copenhagen Flames och G2.


Olof "olofmeister" Kajbjer (Faze Clan)
Den svenske legendaren hyllas unisont av sina lagkamrater och bidrar med sin rutin och uppoffrande spelstil. Samtidigt hade 29-åringen sämst HLTV-rating av alla spelare efter turneringens gruppspel och noterade sitt sämsta HLTV-betyg i en turnering någonsin. Kan förhoppningsvis reparera i kvällens och morgondagens placeringsmatcher.

Ludvig "Brollan" Brolin (Fnatic)
Fnatic hade en fruktansvärd turnering resultatmässigt och tyvärr var Brollan den spelare som hade det tuffast av alla. Noterar sin sämsta insats i Fnatic-tröjan vilket tyvärr inverkar starkt på lagets sammantagna prestation.

Jack "Jackinho" Ström Mattsson (Fnatic)
Den svenska spelare i Fnatic som hade bäst HLTV-rating. Samtidigt hade vi hoppats på mer från 22-åringens AWP-spel. Efter Fnatics uttåg skrev Jackinho ett öppenhjärtigt inlägg på Twitter där han berättade om sin besvikelse.

Freddy "KRiMZ" Johansson (Fnatic)
Höstsäsongen har inte varit lyckad för Fnatics veteran. KRIMZ brukar vara vass i LAN-miljö, men den här gången gick det inte vägen för 27-åringen. Senast KRIMZ hade en så här låg HLTV-rating på LAN var 2017.

Videokälla: ESL/Twitch

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

1554 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..