×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

KLART: Dignitas missar Majorn — utslagna ur IEM Fall

1
Svenskarna i Dignitas lyckades inte säkra en plats i CS:GO-majorn i Stockholm.
Trots ett par fina insatser i IEM Falls gruppspel lyckades Dignitas inte ta sig vidare ur gruppspelet. Laget förlorade igår den sista gruppspelsmatch mot Team Vitality och är därmed utslagna ur IEM Fall.

Svenskarna fick en tuff start på gårdagens match på Inferno. Fransmännen i Vitality levererade en bombsäker CT-sida och gick till halvtidsledning med en 13-2-ledning.

Trots att Jonas "Lekr0" Olofsson höll jämna steg med Vitalitys bästa spelare räckte Dignitas inte till och kartan slutade 16-8 till världstrean.


I och med förlusten slutar Dignitas på en delad 13:e-plats i IEM Fall. Placeringen räcker inte till för att skrapa ihop några RMR-poäng och laget kommer därmed inte att spela i CS:GO-majorn i Stockholm senare i oktober.

Svensklaget får istället ladda om inför Blast Premier Showdown som spelas under nästa vecka. Laget deltar också i onlineturneringen Elisa Invitationals gruppspel.

Artikelbild: Perra Andersen
Videokälla: ESL/Twitch

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

1554 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..