×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

MÄSTARE: Ninjas In Pyjamas vinner IEM Fall

5
Svenskarna tar sin första stora titel sedan 2017.
Ninjas in Pyjamas tar sin första stora titel sedan laget vann IEM Oakland 2017. Det står klart efter att laget igår besegrade ENCE Esports i bo5-finalen av IEM Fall.

Svenskarna vann matchen med 3-1 och precis som under turneringens grupp- och slutspel var det lagets stora stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz som bar laget framåt i matchen. Dansken var bäst på servern i alla tre kartor som NIP vann och tilldelades efter matchen pris som turneringens mest värdefulla spelare.


Ninjas In Pyjamas höstsäsong har hittills varit fenomenal. Efter att laget förlorat ESL Pro Leagues kvartsfinal mot OG för en månad sedan har laget spelat elva matcher i rad utan att förlora vilket gjort att laget toppat sin grupp i Blast Premier och vunnit IEM Fall.

Lagets resultat innebär att laget är klara för CS:GO-majorn i Stockholm om ett par veckor och dessutom kliver in i turneringen med Legend-status. Legend-statusen innebär att laget blir seedat rakt in i Majorns andra gruppspel och därmed slipper ett tufft steg i turneringen.

För NIP-trion Hampus "hampus" Poser, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Linus "LNZ" Holtäng är IEM Fall-titeln den största turneringsvinsten hittills i karriären. Fredrik "REZ" Sterner var med när NIP vann sin senaste stora titel 2017 och dev1ce har sedan tidigare bland annat fyra Major-titlar i bagaget.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

2349 personer har röstat

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..