×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ninjorna kör över allt motstånd — säkrade finalplatsen med pondus

3
Fredrik 'REZ' Sterner och kamraterna visade var skåpet ska stå när Ninjas in Pyjamas dominerade Team Vitality i semifinalen av IEM Fall.
Under gårdagen spelades semifinalen av IEM Fall mellan Ninjas in Pyjamas och Team Vitality med svenska stjärnorna som segrande med en 2-1-vinst.Matchen inleddes på ninjornas kartval Nuke där motståndet var för hårt från det franska laget. Förlusten på 5-16 satte en osäker och vinglig förväntning inför nästa karta.

Trots inledningen gaskade laget upp sig på Overpass där fransmännen genast fick smaka på den explosiva trion Fredrik "REZ" Sterner, Nicolai "dev1ce" Reedtz och Hampus "hampus" Poser som säkrade en 16-9-vinst.

Den avgörande kartan Inferno tog fram det bästa hos NIP som totalt dominerade Vitality med makalösa 16-2-vinsten och säkrade därmed sin finalplats i turneringen.

Finalmatchen är satt att starta idag klockan 17:00 på ESL:s Twitch-kanal mot ENCE Esports.


Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL.
Videokälla: ESL/Twitch.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..