×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GRUPPETTA: Blytung vinst för Ninjas In Pyjamas — obesegrade i gruppen

2
Ännu en stark insats från storstjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz bidrog till Ninjas In Pyjamas tredje raka gruppspelsvinst.
Ninjas in Pyjamas slutar etta i sin Blast Premier-grupp. Det står klart efter att laget igår tog sin tredje raka seger i gruppspelet.

Matchen om förstaplatsen blev ett returmöte mellan svenskarna och det tyska stjärnlaget BIG. Så sent som i måndags möttes lagen senast och då körde svenskarna över BIG och tog en bekväm 2-0-seger.

Gårdagens match blev desto svettigare för ninjorna. En trög start på Dust2:s CT-sida gjorde att BIG kunde dra ifrån till en 11-4-ledning efter 15 rundor. Ninjorna spelade upp sig ordentligt på T-sidan men till slut var det ändå BIG som knep första kartan med siffrorna 16-14.

Mirage blev också en jämn historia. Men precis som i mötet mellan NIP och G2 Esports klev lagets danske storstjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz fram och visade vägen för NIP. 26-åringen, som under ESL Pro League hade svårt att få spelet att stämma, visade med sina 29 kills vägen i NIP:s 16-14-seger på kartan.

Avgörandet kom på Inferno och där dominerade svenskarna totalt. Precis som i veckans tidigare match mot BIG kopplade svenskarna greppet om matchen direkt genom en urstark CT-sida vilket banade väg för en bekväm 16-5-seger på kartan.

Vinsten innebär att NIP slutar etta i gruppen. Redan genom vinsten mot G2 Esports säkrade laget en plats i turneringens slutspel som äger rum i slutet av november på plats i Royal Arena i Köpenhamn.

För NIP väntar nu några dagars vila innan IEM Fall som är det avslutande kvalet till CS:GO-majorn i Stockholm. IEM Falls gruppspel inleds på onsdag nästa vecka och NIP har lottats till grupp D tillsammans med bland annat Fnatic och Faze Clan.


Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Blast Premier/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..