×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

KLART: olofmeister säkrar Major-plats

2
G2-vinsten säkrar Major-plats för Olof "olofmeister" Kajbjer och kamraterna i Faze.
Under gårdagen spelade G2 Esports mot Fiend i 5-6th place matchen av IEM Fall som resulterade i en 2-0-vinst till G2. Detta säkrar Faze Clans plats i Majorn.Faze missade slutspelet av IEM Fall och ställdes mot OG och BIG Academy för att med all sin kraft kunna klamra fast vid kvalplats till Majorn.

Tack vare vinsterna mot bägge lagen hade nu Olof "olofmeister" Kajbjer och kamraterna en chans att få sin plats, men det ödet bestämdes inte av dem själva.

Vinsten för G2 i matchen mot Fiend blev precis det Faze behövde för att kunna säkra Helvijs "broky" Saukants första CS:GO Major någonsin, samt uppehållet av olofmeisters fortsatta Major-närvaro.

- Jag vill spela det mer än någon annan Major. Det är fem minuter ifrån där jag bor. Jag kan ta med familj och vänner. Det här är något jag verkligen verkligen vill spela, säger olofmeister.

Artikelbild: Pressbild/ELEAGUE.
Videokälla: ESL/Twitch.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..