×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Misslyckat gruppspel för de flesta svenskar i Elisa Invitational – bara ett fåtal nådde slutspel

1
Robin "flusha" Rönnquist är en av svenskarna som missar nästa veckas slutspel av Elisa Invitational.
Gruppspelet i Elisa Invitational blev inte någon större succé för våra svenska deltagare. I slutändan var det bara Lyngby Vikings-spelaren Adam "WolfY" Andersson och Team Finest-duon Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson som lyckades knipa en slutspelsplats.

För svensklagen Dignitas, Young Ninjas, Apeks och Nigma Galaxy (före detta Nigma Galaxy) gick det inte alls. Inte heller Robin "flusha" Rönnquists Gorillaz- femma tog sig vidare ur gruppspelet.

För Lyngby Vikings och.Team Finest väntar nu slutspel under nästa vecka. Till slutspelet har också fyra högre seedade lag bjudits in, men vilka lag det blir är ännu inte känt.

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..