×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nytt spelartapp i Gorillaz — förlorade mot bulgarer med stand-in

1
Robin "flusha" Rönnquist har inte lyckats spika sin Gorillaz-femma riktigt än.
Den svenska storstjärnan Robin "flusha" Rönnquists projekt Gorillaz har några tuffa dagar bakom sig. I fredags åkte laget ur Malta Vibes Knockout Series under förnedrande former. Laget torskade sitt eget kartval med 0-16 mot Mousesports akademilag mouz NXT.

Under gårdagen kom ytterligare dåliga nyheter, då flusha via Twitter meddelade att den belgiska spelaren Richard "ritchiEE" Mestdagh valt att lämna laget. 23-åringen anslöt till laget så sent som i augusti och lämnar alltså Gorillaz efter bara drygt en månad i laget.

Den estländska spelaren Anton "supra" Tšernobai, som för tillfället är bänkad av Nordavind, kommer att ersätta ritchiEE tills vidare.

Lagets första match med supra spelades igår i Elisa Invitational och blev inte någon succé resultatmässigt. Laget förlorade mot SKADE med 0-2 i kartor. Matchen var Gorillaz andra i turneringens gruppspel och laget har efter två matcher en vinst och en förlust.



Artikelbild: Pressbild/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..