×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarna klara för Pinnacle Fall 2 — spöade turkiska stjärnlaget

1
Simon "twist" Eliasson och hans kamrater i Nigma Galaxy vann mot storstjärnan Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş turkiska stjärnfemma i kvalet till Pinnacle Fall 2.
Höstsäsongen har hittills inte varit någon större succé för Nigma Galaxy (tidigare Nigma Galaxy). Laget lyckades inte kvala till IEM Fall och svenskarnas bästa resultat än så länge är en åttondelsfinalplats i Pinnacle Falls första säsong.

I veckan stod dock svenskarna för en strålande insats i kvalet till Pinnacle Fall 2. Laget vann tre raka matcher i kvalet och har därmed säkrat en plats i huvudturneringens gruppspel.

I gårdagens tredje och avgörande kvalmatch ställdes svenskarna mot Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş turkiska stjärnfemma Eternal Fire i en match som svenskarna vann med 2-1.

En av Sveriges största talanger just nu, 16-årige Hugo "chawzyyy" Gunther, storspelade när svenskarna vann Dust2 med 16-11. Laget förlorade Overpass med 8-16 men kunde därefter ta hem en jämn kamp på Inferno med siffrorna 16-14.

I kvalmatcherna spelade Nigma Galaxy med Denis "grux-" Gutaj istället för Joakim "disco doplan" Gidetun. Det är okänt om rosterändringen är tillfällig eller tänkt att vara tillsvidare.

Även svensken Adam "WolfY" Andersson och hans Lyngby Vikings är klara för Pinnacle Falls huvudturnering efter att också ha vunnit tre kvalmatcher.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla:

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..