×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bästa möjliga resultat — olofmeister ett steg närmare Majorn

1
Faze Clan tar ett jättekliv mot CS:GO-majorn i Stockholm genom att besegra BIG.
Det finns fortfarande en chans att vi får se Olof "olofmeister" Kajbjer på CS:GO-majorn i Stockholm om ett par veckor. Igår lyckades den svenska legendarens lag Faze Clan säkra niondeplatsen i IEM Fall och tar därmed ett jättekliv mot en Major-plats.

I gårdagens match mot BIG var Faze Clan dominanta från start till mål. Efter en jämn första halvlek på Mirage ställde Faze Clan upp ett stabilt CT-försvar i andra halvlek och säkrade kartvinst med 16-9.

På Overpass var Faze Clan sedan helt överlägsna. Den norske veteranen Håvard "rain" Nygaard stod för sin bästa insats för i år och levererade 25 kills när Faze Clan körde över BIG med siffrorna 16-4.


För olofmeister väntar nu en spänd väntan på resultaten i IEM Falls slutspel. För att säkra en plats i Majorn krävs att minst ett av lagen Copenhagen Flames, Fiend, ENCE Esports eller Movistar Riders förlorar sin kvartsfinal och slutar åtta i turneringen.

De första två kvartsfinalerna i turneringen spelas ikväll. Räkna med att olofmeister håller lite extra på Team Vitality och landsmännen i Ninjas in Pyjamas.

Först ut ikväll är Ninjas In Pyjamas mot Movistar Riders. Matchen börjar klockan 17:00 och sänds på ESL:s Twitch-kanal.


Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..