×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Major-drömmen lever för olofmeister — vann ödesmatchen mot OG

1
Olof "olofmeister" Kajbjer har fortfarande en chans att nå CS:GO-majorn.
Under gårdagen spelades den första omgången av placeringsmatcher som ska avgöra vilka lag som slutar på placering 9-12 i IEM Fall. Förutom att avgöra turneringsresultatet avgör också matcherna vilka lag som säkrar en plats i Stockholms CS:GO-major.

För vår svenska legendar Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan krävs en niondeplats i IEM Fall för att laget ska ha en chans att få spela Majorn. Igår tog laget en blytung seger i jakten på Major-platsen.

Faze Clan besegrade nämligen OG med 2-1 i kartor och olofmeister stod för sin bästa insats i turneringen än så länge. På både Inferno och Mirage var den svenska 29-åringen i toppen av scoreboarden.


För olofmeister väntar nu ytterligare en ödesmatch ikväll. Laget behöver besegra BIG i matchen om niondeplatsen för att ha en chans att nå Majorn.

Även om Faze Clan vinner kvällens match måste också någon av Fiend, ENCE Esports, Copenhagen Flames och Movistar Riders förlora sin kvartsfinal i turneringen för att Faze Clan ska säkra en plats i Majorn.

Kvällens match spelas klockan 17:00 och sänds på ESL:s Twitch-kanal.


Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..