×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

olofmeister missar slutspelet — Major-platsen i fara: "Spelade som om vi hade allt att förlora"

1
Det kommer att krävas mycket av Faze Clan och Olof "olofmeister" Kajbjer för att säkra en plats i Majorn nu.
Faze Clan hade igår chansen att ta viktiga steg i jakten på en plats i CS:GO-majorn i Stockholm. Vid vinst skulle laget säkra såväl en plats i IEM Fall-slutspelet som viktiga RMR-poäng. Så blev dock inte fallet.

Istället stod laget för en blek insats och förlorade den avgörande gruppspelsmatchen mot bulgariska Fiend på Mirage. Laget hamnade i underläge efter att ha misslyckats konvertera en vunnen pistolrunda och gick till halvtid med ställningen 4-11.

När Olof "olofmeister" Kajbjers mannar sedan förlorade den andra pistolrundan blev Fiends övertag för stort för att ta igen. Kartan slutade 16-6 till bulgarerna.


Efter matchen konstaterade en besviken olofmeister att laget helt enkelt inte räckte till. "Vi spelade som om vi hade allting att förlora och de spelade som om de hade allting att vinna", skrev den svenska stjärnan på Twitter.


Faze Clans förlust innebär att laget slutar på en tredjeplats i gruppen och därmed får kämpa mot OG, Heroic och BIG i placeringsmatcher som avgör vilka lag som slutar på plats 9-12 i turneringen.

För att ha en chans på en plats i CS:GO-majorn måste Faze Clan sluta som sämst elva, men även om laget slutar högre än så är det inte säkert att poängen räcker till en plats i Majorn. För att maximera chansen för en Major-plats krävs att laget vinner samtliga placeringsmatcher och slutar nia.

Imorgon spelar Faze Clan sin första placeringsmatch mot OG. Matchen är schemalagd att starta klockan 17:00 och sänds på ESL:s B-kanal.

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..