×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

SIST I GRUPPEN: Noll segrar för Fnatic i IEM Fall

1
Svensklaget Fnatic åkte på sin femte raka förlust i IEM Fall-gruppspelet.
Fnatics resa i IEM Fall kan inte beskrivas som något annat än ett stort misslyckande. I gårdagens sista gruppspelsomgång förlorade svensklaget mot SKADE på Mirage.

Gårdagens match blev en jämn historia som fick avgöras på övertid. Trots att både Alex "ALEX" McMeekin och Freddy "KRiMZ" Johansson levererade fina stats räckte svensklaget inte till och SKADE vann till slut med 19-17.


Förlusten var Fnatics femte raka i gruppspelet och laget avslutar turneringen utan en enda vinst i bagaget. Redan efter fredagens förlust mot Fiend stod det klart att det inte skulle bli någon Major-plats i år för Fnatic.

Vad som händer härnäst för Fnatic är ännu inte klart. Laget kommer inte att delta i nästa veckas stora turnering Blast Premier Showdown och inte heller i CS:GO-majorn som börjar den 23:e oktober.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..