×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: Då spelas den sjunde säsongen av Fragleague

1
Nordens bästa CS:GO-lag ska utses i höstens upplaga av Fragleague.
Det blir ännu en säsong av Fragleague i höst. Turneringen, som anordnas för den sjunde säsongen i rad, har en sammanlagd prispott på 305 000 kronor som Nordens bästa CS:GO-lag kommer att göra upp om.

— Jag förväntar mig att säsongen blir ungefär som våra tidigare säsonger. Vi kommer att få se riktigt bra CS med de bästa lagen i Norden som slåss om en saftig prispott, säger Fragleagues turneringschef Daniel "kappez" Kauppinen.

I den högsta divisionen kommer tio lag från Sverige, Norge, Finland och Danmark att delta. Divisionen inleds med ett fyra veckor långt gruppspel följt av ett fem veckor långt slutspel.

— Som alltid har vi flera rutinerade lag som kommer att delta. Det är alltid kul att se hur lagen som varit med oss i flera år står sig mot de nya hungriga talangerna som kommer in, säger kappez.

Förra säsongen var det svenskarna i Nigma Galaxy som tog hem förstaplatsen i den högsta divisionen efter att ha besegrat finska SJ Gaming i finalen. Från svenskt håll deltog också Lilmix, Lemondogs, och Fnatic-spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattssons mixlag SyGytt.

Den högsta CS:GO-divisionen startar den 18 oktober. Varje söndag kommer en utvald match från toppdivisionen att sändas på Fragbites Twitchkanal.

Utöver toppdivisionen kommer det också att spelas nationella ligor i alla fyra länder med samma upplägg. Fragleague anordnar också en turnering i spelet PUBG och anordna ett antal veckovisa turneringar i andra spel.

Vill du ha mer information om Fragleague och hur du gör för att själv delta i ligan finns allt du kan tänkas behöva på Fragleagues hemsida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..