×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: Här är Sveriges CS:GO-landslag — spelar VM-kval nästa vecka

2
Nu är det klart vilka spelare som kommer att representera Sverige i nästa veckas VM-kval.
Den trettonde upplagan av IESF:s VM-turnering innehåller spelen Dota 2, Counter-Strike Global:Offensive, Tekken 7, PES 2020 och Audition. Prispotten för de olika spelen är ännu inte annonserad i eventet som avgörs offline i Eilat, Israel i november.

Två platser till offline-finalerna står på spel i CS:GO-kvalet som startar den 22:a september. För Sverige har Fredrik "JAEGARN" Andersson tagit ut Young Ninjas-trion Erik "ztr" Gustafsson, Love "phzy" Smidebrant och Anton "Sapec" Palmgren. Femman fulländas med Hugo "chawzyyy" Gunther och Hannes "hns" Johansson.

Eftersom man får registrera upp till sju spelare till kvalet är även AURA-duon Casper "SHiNE" Wennerberg och Gustav "FRANSSON" Fransson registrerade för Sverige. Kvalet spelas i bo3-format och Sverige delar grupp med Portugal och Schweiz.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..