×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JAEGARN inför kvällens VM-kvalmatch: "Man får aldrig slappna av"

1
Sveriges CS:GO-förbundskapten Fredrik "JAEGARN" Kempf underskattar inte det schweiziska landslaget.
Det svenska landslaget inledde på ett näst intill felfritt sätt när laget häromdagen besegrade Portugal med 2-0 i VM-kvalets inledande match. Sverige är genom segern redan klart för slutspel, men ikväll avgörs om Sverige tar sig vidare som gruppetta eller om man slutar tvåa i gruppen.

I kvällens match ställs svenskarna mot Schweiz. Motståndarnas stora stjärna är 21-årige Rigon "rigoN" Gashi som för tillfället spelar för den albanska organisationen BLINK.

— Man måste inte ha de mest namnkunniga spelarna för att vara bra. Man kan komma med ett lag som har avsatt väldigt mycket tid ihop och förberett sig. På samma sätt som att det finns en väldigt stark svensk scen med många bra individuella svenska spelare kan det komma spelare som överraskar väldigt mycket, säger förbundskapten Fredrik "JAEGARN" Kempf inför matchen.

— För oss handlar det om att inte underskatta motståndarna. Vi fick lära oss från vår första match mot Portugal att man aldrig får slappna av, säger han.

Kvällens landskamp sänds på Lilmix Twitch-kanal och matchen är schemalagd att starta klockan 19:30.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..