×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hns om chansen i landslaget: "Sjukt mäktigt att representera sitt land"

1
Lilmix-spelaren Hannes "hns" Johansson ser fram emot att få representera Sverige i veckans VM-kvalmatcher.
Imorgon är det dags för Sverige att kliva in i kvalet till världsmästerskapen i CS:GO. En av spelarna som tagits ut till att representera Sverige i årets VM-kval är Lilmix-spelaren Hannes "hns" Johansson.

Trots att det inte finns någon längre och större tradition av att spela landslagsturneringar i spelet är hns stolt över att få representera Sverige i turneringen.

— Självklart känns det sjukt mäktigt att representera sitt land, säger han.

— Jag tror att det kommer att kännas annorlunda att spela jämfört med annars också. Det kommer nog vara lite mer nerver, men också mer fokus.

Förutom hns består den svenska landslagsfemman av Nigma Galaxy-talangen Hugo "chawzyyy" Gunther och Young Ninjas-trion Erik "ztr" Gustafsson, Love "phzy" Smidebrant och Anton "Sapec" Palmgren.

Trots att femman har en förhållandevis låg medelålder har hns höga tankar om laget.

— Den svenska femman vi har nu är otroligt vass individuellt, men även erfarenhetsmässigt då alla har spelat på någorlunda hög nivå tidigare, vissa även på den högsta nivån. Jag tror att vi lätt kan ta oss hela vägen till VM och även vinna där, säger han.

Världsmästerskapen avgörs i Israel i mitten av november. För att ta sig dit krävs att Sverige tar sig vidare från VM-kvalet där laget lottats i en grupp bestående av Sverige, Portugal och Schweiz.

Landslagets första VM-kvalmatch spelas imorgon klockan 19:30 då laget ställs mot Schweiz. Matchen sänds på arrangören IESF:s Twitch-kanal.

Sveriges landslagstrupp:
Erik "ztr" Gustafsson (Young Ninjas)
Love "phzy" Smidebrant (Young Ninjas)
Anton "Sapec" Palmgren (Young Ninjas)
Hugo "chawzyyy" Gunther (Galaxy Racer)
Hannes "hns" Johansson (Lilmix)

Casper "SHiNE" Wennerberg (reserv) (Aura)
Gustav "FRANSSON" Fransson (reserv) (Aura)

Fredrik "JAEGARN" Andersson (förbundskapten)

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..