×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SUCCÉVÄNDNINGEN: Ninjas In Pyjamas klara för slutspel i Blast Premier

2
De svenska stjärnorna vände underläge till vinst mot G2 Esports.
Ninjas in Pyjamas är klara för slutspel i Blast Premier. Det står klart efter att laget igår lyckades vinna stormötet mot G2 Esports med 2-1.

Svenskarna fick en tung start på matchen men lyckades, mycket på grund av Nicolai "dev1ce" Reedtzs fina insatser på Mirage och Inferno, vända 0-1-underläge till vinst.

Matchen inledddes på NIP:s kartval Ancient, en karta som svenskarna inför gårdagens match hade fyra raka vinster på. Det blev därför en rejäl kalldusch för svenskarna när G2 totalt dominerade på kartan.

NIP öppnade på T-sidan och hamnade direkt i ett tidigt 0-9-underläge. Svenskarna lyckades inte få stopp på storspelande Nikola "NiKo" Kovač, som slutade kartan med 27 kills och 127.8 ADR, och kartan slutade 16-7 till G2.

Mirage började också tungt för svenskarna. Efter en trög inledning lyckades dock NIP hitta rätt i sitt CT-spel och gick till halvtid med en knapp 8-7-ledning. Den andra halvleken var också den en jämn historia där dev1ce till slut blev den avgörande faktorn bakom NIP:s 16-14-vinst.

På Inferno var det sedan NIP som totaldominerade från start. G2 vann pistolrundan som CT men därefter vann ninjorna sju raka rundor vilket banade väg för en 11-4-ledning i halvlek. I den andra halvleken höll lagen jämna steg vilket räckte gott och väl till svensk kartseger med siffrorna 16-9.

Segern innebär att Ninjas In Pyjamas som sämst kan sluta tvåa i turneringens grupp och därmed är klara för Blast Premiers slutspel. Slutspelet äger rum i Royal Arena i Köpenhamn i slutet av november.

Ikväll ställs NIP mot vinnaren i matchen mellan G2 Esports och BIG i en match som avgör vilket lag som kniper förstaplatsen i gruppen. Kvällens match är schemalagd att starta klockan 19:30 och sänds på Blast Premiers Twitch-kanal.



Artikelbild: Pressbild/NIP

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..