×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Plopskis hyllning till REZ efter segern: "Han bara dödar alla"

1
Efter gårdagens fantastiska insats på Inferno hyllas Fredrik "REZ" Sterner av lagkamraten Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora.
Fredrik "REZ" Sterner stod för en makalös insats på Inferno i gårdagens match mot BIG. Med sina 34 kills på 22 rundor var 23-åringen fenomenal och den stora anledningen till att svenskarna bekvämt kunde ta hem kartan med hela 16-6.

I intervjun efter matchen hyllade Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora sin lagkamrat.

— Idag känns det som att man bara kan säga "REZ, gå och döda" och så dödar han bara alla.

I intervjun avslöjar Plopski att Ninjas in Pyjamas arbetar aktivt för att få ut maximalt av REZ:s förmåga, bland annat genom att finjustera Plopskis och Linus "LNZ" Holtängs positioner.

— Vi har gjort lite ändringar i våra roller. Jag och LNZ gör mycket för att hjälpa honom att vara mer consistent så att han kan ha flera sådana matcher som han har idag. Vi försöker få honom att vara så bra hela tiden, säger Plopski.

— Han är riktigt bra på trades. När jag går in som entry-fragger och vet att REZ är bakom mig så är det väldigt enkelt att spela. Jag vet att om jag dör så kommer han antingen få en trade eller bara döda alla motståndare som han gjorde idag.

Om sin egen prestation berättar Plopski att han gjort en del förändringar inför säsongen för att kunna prestera ännu bättre. När 19-åringen anslöt till NIP under sommaren 2019 hade Plopski en mer aggressiv spelstil än vad han haft den senaste tiden, vilket är något som han försöker att hitta tillbaka till.

— Det har inte fungerat riktigt som jag vill med de passiva rollerna. Det har gjort att jag inte gör det avtryck i matcherna som jag vet att jag kan göra. Nu har jag kommit in i min gamla comfort zone och är mer aggressiv och tar fler dueller.

— Jag vet att jag har bra aim och att jag är en bra aggressiv spelare. För mig handlar det om att hitta balansen mellan att vara aggressiv och passiv vilket är något jag jobbar mycket med, säger Plopski.

Ninjas In Pyjamas spelar sin nästa match i Blast Premier-gruppspelet i eftermiddag. Klockan 16:30 ställs svenskarna mot G2 Esports och matchen sänds på Blast Premiers Twitch-kanal.



Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Blast Premier/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..