×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas körde över BIG — fenomenala insatser från svenskarna

1
Svenskarna dominerade totalt när NIP krossade BIG.
Ninjas in Pyjamas fortsätter att leverera fina resultat mot BIG. I gårdagens inledande gruppspelsmatch av Blast Premier vann laget bekvämt säsongens första match mot tyskarna med 2-0 i kartor.

En dominant CT-sida på Dust2, där Hampus "hampus" Poser briljerade och ledde svenskarna till nio raka rundvinster, gav ninjorna en 11-4-ledning efter en halvlek. Den andra halvleken var inte lika dominant från svenskarna, men NIP höll jämna steg med BIG och kunde stänga kartan med siffrorna 16-9.

På Inferno handlade det bara om Fredrik "REZ" Sterner. 23-åringen, som nyligen skrev på ett nytt fyraårskontrakt för NIP, var totalt ostoppbar när svenskarna krossade BIG med 16-6 på kartan.

REZ slutade kartan med makalösa 34 kills och en ADR på 151.7(!) vilket belönade honom med en HLTV-rating på 2.27 för kartan.

Segern innebär att NIP spelar sin nästa gruppspelsmatch mot G2 Esports i eftermiddag. G2 vann sin första gruppspelsmatch mot MIBR med 2-0 igår och matchen mellan de två gruppspelsfavoriterna är schemalagd att starta klockan 16:30 idag.



Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Blast Premier/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..