×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT kan missa veckans Blast Premier-matcher — ersätts av 1.6-proffset

1
Danske 1.6-proffset ersätter Ninjas In Pyjamas coach Björn "THREAT" Pers i veckans Blast Premier-matcher.
Ninjas in Pyjamas får klara sig utan sin ordinarie coach Björn "THREAT" Pers på servern i veckans gruppspel av Blast Premier. Det rapporterar HLTV, som noterat att svenskarna inte registrerat THREAT som coach till turneringen.

I ett uttalande till HLTV bekräftar THREAT att han inte kommer att vara lagets coach på servern i veckan.

— På grund av ett par oförutsedda personliga omständigheter finns det en risk att jag inte kan vara med på matcherna. På grund av den här risken tyckte vi att det var bättre att ha en coach registrerad som vi visste kunde vara med laget, säger THREAT.

Den som ersätter THREAT på servern är organisationens operative chef, och före detta 1.6-proffset, Jonas "calc" Gundersen.

I uttalandet till HLTV förklarar THREAT att han kommer att arbeta med laget som vanligt under turneringen och att lösningen bara är tillfällig.

— Jag är fortfarande med till 100 procent och arbetar med laget. Jag hoppas kunna vara på plats för matcherna också, men då inte på servern, säger han.

NIP spelar sin första match i gruppen ikväll klockan 19:45, då man möter BIG.





Artikelbild: Pressbild/NIP

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..