×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KVARTSFINALSKLARA: Young Ninjas vann äntligen mot LDLC

2
Tim "Mann3n" Isak och Love "phzy" Smidebrant steppade upp när Young Ninjas vann åttondelsfinalen i Malta Vibes Knockout Series.
Det franska laget LDLC har varit något av en mardrömsmotståndare för Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas. Under vårsäsongen möttes lagen två gånger och bägge gångerna vann fransmännen med 2-0 i kartor.

Idag var det så dags igen i Malta Vibes Knockout Series. Men den här gången var det svenskarna som gick segrande ur striden.

LDLC kopplade greppet om matchen och vann sitt kartval Nuke med 16-11. Därefter stegade akademi-duon Tim "Mann3n" Isak och Love "phzy" Smidebrant fram och tog praktiskt taget över matchen.

De svenska löftena vann först Ancient med 16-9. På den tredje och avgörande kartan levererade sedan svenskarna en närmast felfri CT-sida på Vertigo när man vände halvtidsunderläge 6-9 till en 16-11-seger.

I och med vinsten är Young Ninjas klara för kvartsfinal i turneringen. I kvartsfinalen ställs laget mot Adam "WolfY" Anderssons Lyngby Vikings i ett nordiskt derby.

Det är ännu inte spikat när kvartsfinalen kommer att spelas.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..