×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svedjehed free agent: "Jag vill inte ge upp skolan för att spela tier 3-CS"

2
Leo "Svedjehed" Svedjehed berätter nu varför han lämnade Lilmix. Den svenska 18-åringen offentliggör också nu att han söker ett nytt lag.
Många blev nog förvånade när Lilmix slutade spela med Leo "Svedjehed" Svedjehed. 18-åringen hade imponerat rejält på många och sågs som en av lagets bästa spelare. Nu berättar Svedjehed varför han valde att lämna laget, detta via en Twittlonger.

Han skriver att han känner att det inte är värt att riskera skolan för att fortsätta spela CS:GO på en tier 3-nivå. Han skriver att spela oräkneliga timmar varje dag utan att förbättras inte är något som han vill. Svedjehed skriver istället att han kommer att fokusera på individuellt spel om han inte får ett erbjudande som han känner är värt att riskera skolan för.

Han förtydligar även i inlägget att han och Lemondogs endast mixar tillsammans. Det är inget lag han praccar med utan han söker nu istället ett nytt hem att representera.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..