×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Tredje raka Elitserien-vinsten för Young Ninjas — vann stort mot Prima

1
Love "phzy" Smidebrandt hade en toppenmatch när Young Ninjas tog tredje raka segern i Elitserien.
I gårdagens omgång av Elitserien vann Young Ninjas sin tredje raka match i serien. Säsongens stora förhandsfavoriter besegrade Prima Esport med hela 16-3 på Inferno.

Ninjornas AWP-spelare Love "phzy" Smidebrant hade en toppenmatch och var med sina 20 kills den som plockade flest kills på servern.

Segern innebär att Young Ninjas hakar på i toppen av tabellen. Laget inledde säsongen med en förlust mot Lilmix, men har inte varit i närheten av att förlora någon match sedan dess.

Säsongens utropstecken än så länge är Kappa Bar. Laget vann sin match under gårdagen mot IWNL och behåller därmed förstaplatsen i tabellen.

I övriga matcher vann 9INE över Lemondogs, AURA över Adive och Lilmix över Influncr.

Ikväll, med start klockan 19:00, spelas ytterligare två matcher i ligan. Influncr möter Granit och Lemondogs ställs mot AURA. Matcherna sänds på Elitseriens Twitch-kanal.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..