×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

UTSLAGNA: Ninjas In Pyjamas räckte inte till mot OG: "Sämsta turneringen i min karriär"

1
Svenskarna var inte starka nog för att besegra OG i gårdagens kvartsfinal.
Nu är det slutspelat för samtliga svenskar i ESL Pro League. Vårt sista svenska hopp i Ninjas in Pyjamas förlorade igår sin kvartsfinal mot OG med 1-2 i kartor.

Svenskarna tog ledningen i matchen efter att ha vunnit sitt kartval Overpass på övertid med 19-15. På OG:s kartval Mirage öppnade NIP sedan starkt och hade som mest en ledning med fem rundor vid ställningen 8-3 innan man tappade greppet om kartan. Slutsiffrorna på Mirage skrevs till 12-16.

Avgörandet kom att ske på Dust2 och där var OG flera storlekar större än NIP. I fyra rundor hängde svenskarna med, men sedan var det en total slakt från den danska organisationens internationella femma.

Hampus "hampus" Poser var den enda spelaren som hängde med någorlunda i OG:s rasande tempo, övriga spelare hade alla svårt att hänga med när Shahar "flameZ" Shushan med kamrater dominerade.

Kartan slutade 4-16 vilket innebär att NIP slutar säsongens första turnering på en delad femteplats. Efter matchen var NIP:s stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz besviken och ventilerade sin frustration på Twitter.

"Den sämsta turneringen i min karriär, en massa skit som händer och jag måste bara bli jävligt mycket bättre", skriver 26-åringen efter förlusten.


Nästa turnering för ninjorna är Blast Premier Fall-gruppspelet som startar under nästa vecka. NIP spelar dock sin första match i turneringen mot BIG först den 20:e september.

I ESL Pro League spelas ikväll de två sista kvartsfinalerna. Därefter väntar semifinaler imorgon och final på söndag.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..