×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

UTSLAGNA: Ninjas In Pyjamas räckte inte till mot OG: "Sämsta turneringen i min karriär"

1
Svenskarna var inte starka nog för att besegra OG i gårdagens kvartsfinal.
Nu är det slutspelat för samtliga svenskar i ESL Pro League. Vårt sista svenska hopp i Ninjas in Pyjamas förlorade igår sin kvartsfinal mot OG med 1-2 i kartor.

Svenskarna tog ledningen i matchen efter att ha vunnit sitt kartval Overpass på övertid med 19-15. På OG:s kartval Mirage öppnade NIP sedan starkt och hade som mest en ledning med fem rundor vid ställningen 8-3 innan man tappade greppet om kartan. Slutsiffrorna på Mirage skrevs till 12-16.

Avgörandet kom att ske på Dust2 och där var OG flera storlekar större än NIP. I fyra rundor hängde svenskarna med, men sedan var det en total slakt från den danska organisationens internationella femma.

Hampus "hampus" Poser var den enda spelaren som hängde med någorlunda i OG:s rasande tempo, övriga spelare hade alla svårt att hänga med när Shahar "flameZ" Shushan med kamrater dominerade.

Kartan slutade 4-16 vilket innebär att NIP slutar säsongens första turnering på en delad femteplats. Efter matchen var NIP:s stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz besviken och ventilerade sin frustration på Twitter.

"Den sämsta turneringen i min karriär, en massa skit som händer och jag måste bara bli jävligt mycket bättre", skriver 26-åringen efter förlusten.


Nästa turnering för ninjorna är Blast Premier Fall-gruppspelet som startar under nästa vecka. NIP spelar dock sin första match i turneringen mot BIG först den 20:e september.

I ESL Pro League spelas ikväll de två sista kvartsfinalerna. Därefter väntar semifinaler imorgon och final på söndag.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..