×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

BIG signar dansk – sätter XANTARES på transferlistan

1
Det tyska storlaget stuvar om i femman inför höstsäsongen.
Det tyska storlaget BIG gör förändringar i sin CS:GO-femma. Under gårdagen meddelade Berlin-laget att man signat danske Nicklas "gade" Gade och att lagets turkiske spelare Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş flyttas till bänken.

Nyförvärvet gade plockas upp som free agent. Under vårsäsongen spelade 26-åringen i HYENAS och lyckades som bäst knipa en andraplats i Funspark ULTI:s första europeiska slutspel med laget.

– Ända sedan det beslutades att jag skulle ansluta till BIG har jag varit riktigt taggad. Jag blir glad bara av att tänka på det, säger gade i ett uttalande till organisationens hemsida.

För XANTARES del väntar nu bänknötande tills kontraktet går ut i slutet av året. BIG har öppnat för att släppa spelaren tidigare än så om rätt bud kommer.

"Jag har bestämt mig för att följa en ny väg både på ett personligt och professionellt plan", kommenterar XANTARES rosterförändringen i ett uttalande på Twitter.

BIGs nya femma debuterar senast den 27 augusti då laget spelar sin första match i höstens säsong av ESL Pro League.

BIG
Johannes "tabseN" Wodarz
Tizian "tiziaN" Feldbusch
Nils "k1to" Gruhne
Florian "syrsoN" Rische
Nicklas "gade" Gade

Artikelbild: Stephanie "Vexanie" Lindgren/Dreamhack och Stephanie Lieske/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..