×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Transferrykten: Fnatic praccar med Cloud9-duon

1
För drygt en vecka sedan blev Jesper "JW" Wecksell förpassad till bänken i Fnatic. Enligt uppgifter till Fragbite praccar laget nu med tre britter som kan komma att göra CS:GO-laget komplett.
Efter ett tufft 2021 har Fnatic valt att bänka Jesper "JW" Wecksell och Maikil "Golden" Selim. Organisationen har meddelat att de satsar internationellt och enligt uppgifter till Fragbite är det tre britter som kan komma att representera den legendariska organisationen framöver.

Under veckan ska Fnatic ha tränat tillsammans med Alex "ALEX" McMeekin och William "mezii" Merriman, som båda fanns med i Cloud9s gigantiska satsning.

mezii har imponerat stort sedan han återvände till Team Endpoint och ser nu ut att få chansen i den absoluta toppen. Fnatic skulle vara det första laget för ALEX sedan han lämnade Cloud9 i april.

Den sista pusselbiten i det nya Fnatic ryktas vara coachen Jamie "keita" Hall. Den senaste tiden har han representerat bland annat Complexity Gaming, Digital Chaos och Epsilon. För dryga två veckor sedan släpptes han av Complexity.

Om britterna skriver på för Fnatic har laget nu dryga månaden på sig att förbereda sig inför ESL Pro Leagues 14:e säsong som startar i augusti.


Artikelbild: ESL Gaming GmbH

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..