×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LISTA: Höstens 3 största CS:GO-turneringar

2
Höstsäsongen närmar sig med stormsteg. Här är tre stora turneringar att se fram emot.
Just nu kan det kännas som en tråkigt tid att vara CS:GO-fan. Inga stora turneringar hålls, och väntan till nästa toppmatch är lång.

Trots mörkret är ljusare tider på väg: Här är de största kommande turneringarna.

1. ESL Pro League Season 14

Först på tur är ESL:s månadslånga online-säsong, med start den 16:e augusti och avslutas den 12:e september.

Totalt 24 lag kommer att delta. 13 av lagen är partner-lag som har en permanent plats, de sex topplagen i ESL World Ranking och vinnarna av de senaste fem ESEA Premier-turneringarna.

De svenska hoppen har vi i Faze Clan, Fnatic, och Ninjas in Pyjamas. Vi får hoppas på en nordisk revansch mot våra danska grannar Heroic som vann förra säsongen.

2. PGL Major Stockholm 2021

Den största turneringen i höst med en prispott på två miljoner dollar. Oavsett om turneringen som planerat hålls i Stockholm eller inte, så är det verkligen något att se fram emot. Efter att COVID-19 satte stopp för Majorn som förra året skulle hållas i Rio de Janeiro är det höga förväntningar bland fansen.

Senaste Majorn hölls i Berlin hösten 2019, då Astralis kammade hem vinsten på 500 000 dollar.

Årets turnering kickar igång den 23:e oktober med Challengers Stage. Slutspelet spelas den 4:e till 7:e november på plats, förhoppningsvis i Avicii Arena.

3. BLAST Premier: World Final 2021

Året avslutas med världsfinalen av BLAST Premier. Den 14:e till 19:e december möter vinnarna av BLAST Spring Finals, Fall Finals, och PGL Major de tre topplagen i BLAST-ligan. Vinnaren får hälften av turneringens prispott på en miljon dollar.

Natus Vincere slog förra året Astralis för att krönas till vinnare i turneringen. De regerande mästarna har ännu inte säkrat en plats i årets världsfinal, men har stora chanser att göra det om resultaten går lagets väg i resterande BLAST-turneringar.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..