×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

cArn om JW-beslutet: "Något av det tuffaste jag har gjort"

1
Fnatic har släppt en känslosam video där Patrik "cArN" Sättermon pratar om beslutet att bänka Jesper "JW" Wecksell.
Fnatics CGO och co-owner Patrik "cArn" Sättermon släppte den 20:e juli en känslosam video som rörde många CS-fans. I videon berättar cArn om beslutet om att gå skilda vägar med AWP-legenden Jesper "JW" Wecksell.

Sättermon säger att det här är något av det tuffaste han gjort, men att han inte ser JW kvar i Fnatics lag i framtiden.

Efter att JW övertygat Sättermon om att ge hans lag en chans 2013 har JW varit lojal mot Fnatic. Han är inte bara spelaren som har varit längst i CS-laget, men längst i hela Fnatics organisation.

Trots den fantastiska resan JW gjort med organisationen hittills har det varit ett tufft år. Med otillfredsställande resultat känner organisationen att det är dags att göra en stor förändring.

JW säger på Twitter att hans mål är detsamma som det alltid har varit: Att bli bäst i världen. Efter tre Major-vinster och över 20 troféer är 26-åringen fortfarande inte nöjd.

Sättermon är säker på att JW:s resa framöver kommer innehålla ännu fler höjdpunkter och fantastiska åstadkommelser, bara utan Fnatic.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..