×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Turneringsarrangörens krav: Tillåt storpublik — annars måste vi flytta

1
Turneringsarrangören PGL har nu offentliggjort vilka krav som ställs för att CS:GO-majorn ska kunna hållas i Sverige.
Turneringsarrangören PGL har i ett pressmeddelande lämnat ytterligare information om förhandlingarna om CS:GO-majorn i Stockholm. I arrangörens pressmeddelande bekräftas att samtal förs med den svenska regeringen och att man samarbetar för att hitta en lösning.

PGL skriver vidare att det finns två krav för att majorn ska kunna hållas i Sverige. För det första kräver man att alla turneringsdeltagare ska kunna få visum. Det andra kravet är att man vill vara garanterad möjligheten att ha en stor publik.

I PGL:s meddelande påstår arrangören att det med dagens regler inte går att ta in fler än 300 personer i Avicii Arena. Siffran stämmer dock inte då siffran avser 300 personer per sektion, inte per tillställning.

Exakt hur många personer som kan tas in i Avicii Arena i dag är inte helt klart, men det rör sig om betydligt fler än 300 men också betydligt färre än 16 000, vilket är arenans maxkapacitet.

Exakt hur stor publik som PGL vill garanteras har arrangören inte meddelat. Enligt pressmeddelandet har PGL kontakt med minst två andra europeiska länder som har lämnat de försäkringar som PGL vill ha för att kunna hålla turneringen.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..