×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fragbite avslöjar: Deadline för CS:GO-majorn förlängs — besked senast fredag

1
Det blir ytterligare en veckas väntan på PGL:s beslut om Stockholms CS:GO-major.
Besked om Stockholms CS:GO-majors vara eller icke vara dröjer. Enligt uppgifter till Fragbite har turneringsarrangören PGL satt en ny deadline på fredag denna vecka.

Initialt hade PGL sagt att besked skulle komma under fredagen förra veckan. Ett sent samtal från Sveriges kulturminister Amanda Lind på fredagskvällen, där ministern bjöd in arrangören till ett möte, gjorde dock att deadlinen förlängdes med en vecka.

Den senaste informationen rörande förhandlingarna är att Amanda Lind och representanter för PGL ska mötas någon gång under veckan.

Enligt uppgiftslämnare med insyn i förhandlingarna har representanter för Ninjas in Pyjamas och de båda svenska esportförbunden erbjudit sig att vara med på mötet men kommer inte att delta då PGL har önskat att ha mötet med Amanda Lind utan dem.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Stockholm Live

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..