×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lind och PGL möttes i går: "Mycket positiv till att dessa arrangemang kan hållas här"

1
Sveriges kulturminister Amanda Lind diskuterade i går frågan om Stockholms CS:GO-major i ett möte med PGL.
Under gårdagen möttes till slut kulturminister Amanda Lind och representanter för turneringsarrangören PGL för att diskutera huruvida höstens CS:GO-major kan hållas i Stockholm som planerat eller inte.

Enligt uppgifter till Fragbite ska mötet ha gått bra och de svenska representanterna är fortsatt optimistiska vad gäller möjligheten att hålla turneringen i Sverige. I en kommentar till Fragbite bekräftar kulturministern att mötet hållits och att hon ser mycket positivt på att e-sportturneringar i allmänhet ska kunna hållas i Sverige.

"Sverige har länge varit ett föregångsland inom e-sport och jag är mycket positiv till att dessa arrangemang kan hållas här", hälsar Lind via sin presskontakt Elina Jansson.

På mötet ska bland annat problemen med det svenska inreseförbudet och frågan om möjligheten till publik ha diskuterats.

Något definitivt beslut om huruvida majorn kommer att hållas i Sverige eller inte har ännu inte tagits. Enligt tidigare uppgifter till Fragbite ska ett sådant beslut fattas av PGL senast på fredag.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Kristian Pohl/Regeringskansliet
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..