×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Finansborgarrådets öppna brev till PGL: "Hoppas kunna välkomna er till Stockholm"

1
Stockholms finansborgarråd Anna König Jerlmyr har under kvällen publicerat ett öppet brev riktat till turneringsarrangören PGL:s vd.
Stockholms finansborgarråd Anna König Jerlmyr (M) har under kvällen publicerat ett öppet brev till turneringsarrangören PGL. I brevet, som delats vidare av Ninjas in Pyjamas konton på sociala medier, försäkrar finansborgarrådet att hon personligen kommer att göra allt i sin makt för att CS:GO-majorn ska kunna hållas i Stockholm som planerat.

König Jerlmyr skriver att det är oacceptabelt att den svenska regeringen inte kunnat garantera att evenemanget ska kunna hållas. Hon skriver också att vaccinationstakten är hög och att allting pekar på att inreseförbudet inte kommer att vara lika strängt i höst.

Enligt uppgifter till Fragbite har också Svenska E-sportförbundet och representanter för Ninjas In Pyjamas hört av sig till PGL för att berätta om de åtgärder som vidtagits i hopp om att få PGL att fortsätta som planerat med majorn i Stockholm.

Tidigare i veckan gick Svenska E-sportförbundet ut med information om att PGL behöver ett "betryggande besked" om inreseförbudet senast i dag för att inte flytta majorn från Stockholm. Det återstår att se om de åtgärder som vidtagits är tillräckliga för att PGL inte ska flytta majorn.

Läs hela det öppna brevet nedan.


Artikelbild: Pressbild/Moderaterna

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..