×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas-löftet inför EDC4: "Riktigt taggade på att visa vad vi går för"

1
Love "phzy" Smidebrant berättar om Young Ninjas tuffa grupp i EDC4.
I dag kliver Young Ninjas ut på servern för sin inledande match i European Development Championships fjärde säsong. Efter att ha behövt spela gårdagens match i REPUBLEAGUE med lagets coach Fredrik "JAEGARN" Andersson och tidigare lagmedlemmen Tim "Mann3n" Isak som stand-ins är laget i dag fulltaligt.

Svenskarna har hamnat i en tuff grupp tillsammans med Entropiq, Fiend och Izako Boars. Enligt Love "phzy" Smidebrant blir det tufft för svenskarna att ta sig vidare ur gruppen.

— Med tanke på att vi haft två spelarbyten och knappt hunnit pracca något så skulle jag nog säga att vi inte kan förvänta oss att ta oss vidare ur gruppen, säger phzy till Fragbite.

I den inledande matchen ställs Young Ninjas mot bulgariska Fiend. Motståndet har klättrat en hel del i världsrankingen och har bland annat nyligen besegrat det svenska storlaget Fnatic.

— Fiend är ett riktigt tufft motstånd. Nyckeln till att slå dom är att alla fem är on-point individuellt då vi inte har så mycket att falla tillbaka på, säger phzy.

På sikt tror dock löftet att Young Ninjas nya femma kan bli riktigt bra.

— Jag gillar vår uppställning nu och tror vi kan komma riktigt långt. ztr kommer in med mycket erfarenhet från tier 1 nu, medan Kalle "Ro1f" Johansson är väldigt duktig men inte så erfaren, säger han.

— Jag tycker att Ro1f har kommit in i laget på ett bra sätt och vi är alla riktigt taggade på att visa vad vi går för!

Matchen mellan Young Ninjas och Fiend spelas klockan 13:00 i dag och sänds med svensk kommentator på NIP:s Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..