×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ro1f om första tiden i NIP-akademin: "Sjukt stort för mig"

1
Det 16-åriga superlöftet Kalle "Ro1f" Johansson berättar om den första veckan som Young Ninjas-spelare.
I slutet av förra veckan valde det svenska storlaget Ninjas in Pyjamas att göra förändringar i både sitt A-lag och akademilaget Young Ninjas. En av de mer oväntade förändringarna var att laget valde att släppa Tim-Matthews "Mann3n" Isak från akademilaget till förmån för det unga löftet Kalle "Ro1f" Johansson.

För Ro1f, som inte spelat i några större organisationer tidigare, är steget till NIP:s akademilag stort.

— Man blev så klart chockad över att Ninjas In Pyjamas hade intresse av just mig, säger Ro1f till Fragbite.

— Eftersom jag tar ett stort steg framåt i min karriär är detta så sjukt stort för mig, säger Ro1f.

Ro1f gjorde sin debut redan förra veckan mot Tricked Esport. Trots att laget fick minimalt med tid att förbereda sig lyckades laget vinna matchen.

— Vi fick bara in en pracc tillsammans innan den första matchen. Det var lite svårare för mig eftersom jag aldrig spelat med dom, säger Ro1f.

— Men ge det lite tid så tror jag att det kommer bli dunder!

Redan i dag är det dags för en ny match för Young Ninjas, som ställs mot Forze i en direkt avgörande slutspelsmatch av REPUBLEAGUE. Förberedelserna inför matchen hade enligt Ro1f kunnat vara bättre.

— Det är mycket med studenten och avslutningar just nu, så vi har inte praccat så mycket nu. Vi har bara inte haft tid för det eftersom mycket annat viktigt händer i livet för folk.

— Men jag hoppas vi lyckas ta hem vinsten såklart!

Matchen mellan Young Ninjas och Forze spelas klockan 14:00 i dag. Förloraren i matchen får lämna turneringen.
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..