×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Stora förändringar i Young Ninjas — vinst direkt med nya femman

1
Vi rapporterade i dagarna att NiP valt att plocka in Linus "LNZ" Holtäng från Young Ninjas, samtidigt som Erik "ztr" Gustafsson fick återvända till akademilaget. Nu har nästa förändring skett, samtidigt som de spelat match.
Det händer mycket inom den svenska CS-scenen. Erik "ztr" Gustafsson som under senaste månaderna representerat Ninjas in Pyjamas, fick återvända till Young Ninjas för att ge plats åt Linus "LNZ" Holtäng.

Nu kommer nästa förändring i akademilaget. Young Ninjas med Fredrik "JAEGARN" Andersson i spetsen har valt att bänka Tim-Matthews "Mann3n" Isak, för att ge plats åt en ny talang i form av Kalle "Ro1f" Johansson. Ro1f kommer till Young Ninjas efter att ha vunnit första upplagan av talangprogrammet "Path of a Ninja".

Young Ninjas fick gå på styva linan direkt med Ro1f och ztr i laget, och det skulle omgående visa sig ge resultat. De unga svenskarna mötte under fredagen danska Tricked Esport i den första swiss-omgången av Elisa Invitational Summer 2021. I en relativt jämn match, lyckades Young Ninjas dra det längre strået och slå Tricked med 2-1 i kartor.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..